Tarihçemiz

Özel Biltepe Okulları bir grup eğitim gönüllülerinin birleşerek eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan en iyi yatırım olduğu düşüncesiyle yola çıkmıştır.

Bu eğitim gönüllüleri 2001 tarihinde işe başlayıp 2002 tarihi gibi kısa bir sürede Özel Biltepe Okullarını eğitim ve öğretime açmıştır. Bu bir gönül işi olup kuruluş aşamasında her birey üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirmiştir.

Bir neslin kaderini, bir önceki neslin tayin ettiğini düşünen güçlü bir kadroyla yola çıkan kurucu üyeler, bu konuda üzerlerine düşeni fazlasıyla yapmaya hazırdır.Okulumuzun yapımına 2001 yılı Haziran ayında başlanmış, 2002 Ağustos ayında bitmiş olup 2002-2003 eğitim ve öğretim yılında 16 Eylül 2002’de eğitim ve öğretime başlamıştır.